KolakladdkakaDu behöver:
Gör så här:Smält smöret och rör ner socker, ägg och sirap. Blanda torrvarorna i en bunke och blanda ner i smeten. Slå smeten i en smord långpanna eller ungsfast form. (Du kan även använda bakplåtspapper.) Grädda i 180 grader i 18 minuter. Låt svalna och skär i bitar. Servera kakan med vispad grädde eller vaniljglass. Fler tips för kladdkakakan!Missa inte vår sida med tips på hur du lyckas med kladdkakan!
Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
22 augusti 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
21 augusti 2016
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
29 juni 2016
Very nice site! Kommentar av
kocken
26 juli 2013
Körde den i 12 minuter och fick inget kladd.. Kommentar av
Pelle
17 mars 2013
Väldigt söt även för att vara kladdkaka Kommentar av
jordgubben
14 december 2011
mums! Kommentar av
osignerat
6 augusti 2011
försvinnande god/ mormor Ia Kommentar av
omnomnomnomn
1 augusti 2011
Jag gjorde med mörk sirap. Minskade lite på mängden mjöl för att få den "kladdigare" och la till lite vätska. Minskade även lite på sirapen och la till lite socker, baföratt. Smeten var jättegod! Den står i ugnen nu och mojsar till sig. Kommentar av
undrande
9 maj 2011
ska smöret svalna innan man vispar ner äggen? Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GratängreceptGoda gratänger värmerMat i ugn är bekvämt. En god gratäng sköter sig själv och mättar många! HöstlovBaka på höstlovetHöstlovet blåser in över oss. Kura inne och baka! Ögongodis är en Halloween-vänlig variant av chokladbollar som passar bra att baka tillsammans. Baka luftigt!Frasigt nybakat brödLuftiga bröd med härlig skorpa går att baka på många sätt. Men till stor del hänger det på mjölet. Specialvetemjöl och durumvete gör sitt för att få den rätta smaken. Men tekniken är minst lika viktig. Bakar du luftiga långpannebröd med ost eller oliver så ska degen vara lös och riktigt ordentligt knådad. Gör du focaccia så ska den få tid att jäsa för att bli lyckad. En pizzadeg får bättre kanter om du gör en fördeg. Och frasiga smörgåsbröd på durumvete behöver formas försiktigt så inte luften går ur dem innan gräddningen. Men belöningen är riktigt god och väl värd jobbet! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Very nice site!