![]() ![]() Tips!Några tips när du bakar din kladdkaka:
Vispa försiktigt!
Grädda med måtta!
Välj rätt form.
Prova olika formar.
Baka i mikro.
![]() ![]() 7 december 2009
Blir det verkligen gott med potatis/rödbeta + kladdkaka? Det känns ju inte riktigt som om mat och godis riktigt hör ihop...? ![]() ![]() ![]() 24 januari 2010
Tack för tipsen dom är jättebra ![]() ![]() ![]() ![]() 10 april 2009
Gräddar alltid min kladdkaka i micron och har så gjort sen det var modernt med tights sist :) När jag är själv och sugen mickrar jag en portion (1/3 sats typ) i en låg plastbytta som är tillför att förvara mat i frysen men när jag gör en portion minskar jag tiden till 2,5 min. Man får prova sig fram. Ska nog göra det i kväll tror jag, blev sugen nu. ![]() ![]() ![]() ![]() 19 mars 2009
Att köra en metallform i micron är ju helt klart olämpligt. Någon som har ett bra tips på en bra form att använda i stället? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 april 2010
Hur länge ska den vara i ugnen ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 april 2010
Häll i lite kokos så får du en god kokoskladdkaka =) ![]() ![]() ![]() 7 september 2010
funkar även att använda kokosen som "ströbröd" ![]() ![]() ![]() 29 april 2010
vilken kaka är godast? ![]() ![]() ![]() 23 juli 2010
Jag brukar göra vanlig kladdkaka men hacka mörk choklad och lägga i och senv hyvla dubbelnougat över kakan! :) ![]() ![]() 16 juli 2011
kolla i receptet bara ;) ![]() ![]() ![]() 2 juni 2010
Kan man frysa kladdkaka, bli det bra när man tinar upp den, ska baka en 4-5 st till en fest på lördag? ![]() ![]() ![]() 24 juni 2010
Alla gånger jag har fryst har det gått jättebra. Speciellt om den har blivit FÖR kladdig då blir det jättegod och seg när den är lite halvtinad. :) ![]() ![]() ![]() 4 juli 2010
bra tips! ![]() ![]() Äldre kommentarer![]() ![]() ![]()
|
|
Bakar jag kladdkakan enligt grundreceptet får jag alltid en tjock skorpa på kakan. Provade en gång att byta ut lite av mjölet mot en fint riven kall kokt potatis. Skorpan blev tunn o fin, precis som de man köper färdiga i butiken... Funkar även fint med en fint riven kall kokt rödbeta, lite rödare kaka, men saftig!
Värt ett försök!