En lättbakad kaka?

Vilken kladdkaka är den lättaste att göra och den som man lyckas med snabbast och bäst och verkligen lyckas med ofta? Jag ska baka kladdkaka i morgon hoppas att den blir god. P.S Jag följer ditt recept - Vilken kladdkaka tror du passar för en vanlig vardag och som man kanske for gäster ?

- Hashaan

Kul att du ska baka! Mitt råd är att börja med vanlig kladdkaka. Den brukar både vara lättbakad och många tycker att den är en av de godaste. Servera med glass eller grädde till!



Recept och foto: Peppar och salt, Magnus Carlstedt



Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av Helen öhlund
5 november 2015
Ogranskad kommentar. Vid granskning kan den redigeras eller avpubliseras.
Svar av Namn/signatur
5 november 2015

Kladdkaka

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
28 april 2014



Morotskaka

Modern klassiker står sig på kakfatet

Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.

Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!

 morotskaka.com

Hallon

Hallonår hela året

När man kämpat sig genom snåret och fintat hallonmaskarna är det bara ren njutning kvar. Tårta fylld med halloncurd, någon?

bakatårta.se

Kaffedrinkar

Höj värmen!

Höj temperaturen med en värmande kaffedrink!

kaffedrinkar.se


Lättlagat

Snabbmat

Snabblagat måste inte vara halvfabrikat. Gör en snabb omelett och du har middag på nolltid.

Det är lätt att stirra sig blind på koktider när det är bråttom i köket. Inte konstigt att pasta är en självklar vardagsrätt. Pastagratäng från frysen är lätt att värma! Men ofta är det antalet moment och tillbehör som avgör hur snabbt du har maten på bordet. Rätter där allt lagas i samma gryta vinner många gånger. Svampsoppa, bondomelett eller champinjonrisotto är alla klara på under halvtimmen, sköter sig själva stor del av tiden och är mycket godare än mikrovärmd färdigmat!

 omelettrecept.se