![]() ![]() Valfri chokladkladdkakaEn kladdkaka som går fint att variera - inskickad av en av våra läsare. Tack Ulrika för receptet! Du behöver:
Gör så här:Smält smöret i micron. Bryt sönder chokladen och lägg den i smöret. Rör om till allt smält. Tillsätt mjölet. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt sockret och ev kakao. Rör smeten slät. Häll ut i en silikonform eller smörad och bröad form. Grädda 12 minuter i 175°. Ta ut och låt kallna (eller ät direkt med sked) Servera gärna med lite lättvispad vaniljgrädde. Hoppas att det ska smaka!! Fler tips för kladdkakakan!Missa inte vår sida med tips på hur du lyckas med kladdkakan!
![]()
![]() 6 juni 2014
Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you! cdgcekcceedefbeb ![]() ![]() ![]() 1 januari 2011
Jag prövade en gång med mintkrokant det vart super gott!!!! ![]() ![]() ![]() 10 december 2010
Knappast ett bra recept. ![]() ![]() ![]() 10 november 2010
Det var väldigt bra recept! ![]() ![]() ![]() 22 september 2009
Låter som en riktigt smarrig chokladkaka, men den måste vara bra mycket onyttigare än en vanlig kladdkaka... 200ge smör, 200 gr choklad och 2dl socker = ojojoj... ![]() ![]() ![]() 16 oktober 2009
undra hur det skulle smaka med vitchoklad? Kolla in min blogg: http://liljasvart.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() 22 oktober 2009
Ska den verkligen bara vara inne i 12 minuter? Hade inne min i 21 minuter, men det var bara smet av den. Men annars väldigt god ! ![]() ![]() ![]() 4 april 2009
fungerar inte med 200gram romerska bågar :( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 oktober 2011
testa igen ![]() ![]() ![]() 11 maj 2010
Mitt tips är att inte ha i all choklad. Ta 100gram i istället och sedan hackar man restens grovt och lägger i i slutet! MUMS!! 1 tsk kakao i är gott! Ha även i 2 tsk vaniljsocker och 2 tsk bakpulver. ![]() Äldre kommentarer
|
1 |
2 |
![]() ![]() ![]()
|
|
Receptet för kladdkaka med mörk choklad går också alldeles utmärkt att använda valfri choklad till istället. Jag har gjort med vit, mint krokant, apelsin krokant mm. Blir super bra varje gång!
Gör man med vit choklad kan jag varmt rekommendera hemagjord hallonsås och vaniljglass till!