![]()
Kommentar av
osignerat
18 mars 2020
kan man använda vanligt socker eller måste man ha strösocker? ![]() ![]()
Kommentar av
C
6 april 2015
Socker! Har annars inte gillat kanterna men såhär blir det kanongott ;) ![]() ![]()
Kommentar av
Jeanette sehr
8 februari 2015
Jag ska baka en cheesecake. Vad ska jag bröa formen med ![]() ![]() Kommentar av
Elin
2 februari 2014
Hela linfrön blir också jättebra att strö formen med, men man får tänka på att de även tillsätter en lite annan mer "nötig"? smak. ![]() ![]() Kommentar av
Gizmo
28 november 2012
Jag använder alltid kokos när det står att man ska bröa formen, aldrig använt ströbröd. Byter desutom ut smöret mot olja och det funakr riktigt bra och man slipepr få en smulig kaka ![]() ![]() Kommentar av
Ewisen
3 april 2012
Mannagryn funkar jättefint! ![]() ![]() Kommentar av
Deborah
1 september 2011
Prova med kokos Det gör jag och det blir jättegott till kladdkakan. ![]() ![]() Kommentar av
Från Gunilla
21 juli 2011
Tack så hjärtligt mycket. Min pojk frågade mig just. Men så googlade jag och woila! Tack för svaret. Vilka tider tider detta är. Att man får möjlighet att göra detta! Tack Magnus! :) ![]() ![]() Svar av Maj21 juli 2011
Ja! Samma här.. vilka tider... ![]() Svar av Birgitt21 juli 2011
Ja, Maj och Gunilla. Jag håller helt med. Tack Magnus Carlstedt! Vi borde träffas och sticka och äta kakor. :) Synes någon gång! Kram från Birgitt.
![]() Kommentar av
osignerat
29 mars 2011
Jag använder kokosflingor. Blir jättebra å gott! ![]() ![]() Svar av Madde12 augusti 2011
Det gör jag också! blir saftigare tycker jag :D
|
|
Behöver man ströbröd till kladdkaka eller vad kan man ta istället