Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
18 mars 2020
kan man använda vanligt socker eller måste man ha strösocker? Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
C
6 april 2015
Socker! Har annars inte gillat kanterna men såhär blir det kanongott ;) Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Jeanette sehr
8 februari 2015
Jag ska baka en cheesecake. Vad ska jag bröa formen med Kommentar av
Elin
2 februari 2014
Hela linfrön blir också jättebra att strö formen med, men man får tänka på att de även tillsätter en lite annan mer "nötig"? smak. Kommentar av
Gizmo
28 november 2012
Jag använder alltid kokos när det står att man ska bröa formen, aldrig använt ströbröd. Byter desutom ut smöret mot olja och det funakr riktigt bra och man slipepr få en smulig kaka Kommentar av
Ewisen
3 april 2012
Mannagryn funkar jättefint! Kommentar av
Deborah
1 september 2011
Prova med kokos Det gör jag och det blir jättegott till kladdkakan. Kommentar av
Från Gunilla
21 juli 2011
Tack så hjärtligt mycket. Min pojk frågade mig just. Men så googlade jag och woila! Tack för svaret. Vilka tider tider detta är. Att man får möjlighet att göra detta! Tack Magnus! :) Svar av Maj
21 juli 2011
Ja! Samma här.. vilka tider... Svar av Birgitt
21 juli 2011
Ja, Maj och Gunilla. Jag håller helt med. Tack Magnus Carlstedt! Vi borde träffas och sticka och äta kakor. :) Synes någon gång! Kram från Birgitt. Kommentar av
osignerat
29 mars 2011
Jag använder kokosflingor. Blir jättebra å gott! Svar av Madde
12 augusti 2011
Det gör jag också! blir saftigare tycker jag :D MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GlutenfrittGlutenfria småkakor som alla gillar!Allt fler väljer bort gluten och vi bakar såklart glutenfria kolakakor! PingstPingsttid med dignande kakfatVad behövs för en skön pingsthelg? Baka kolakakor och sätt på kaffet! LaxlasagneLaxen gillar pastaPasta passar lika fint helg som vardag. Kombinera med lax och du har en smaksättare som lyfter ugnsrätter med pasta till nya höjder. Laga en god cannelloni där laxen ger smak tillsammans med getost. Prova en enkel pastagratäng med lax och fänkål. Eller njut av en härligt smakrik laxlasagne med zucchini och vitlök till helgen. Lax + pasta är en säker väg till en riktigt god helg! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Behöver man ströbröd till kladdkaka eller vad kan man ta istället