Svar av Namn/signatur
20 februari 2013
Ja det kan man, även vanlig kaka går bra...men där finns en tendens att sockerkakan "faller in" i stället för att bli hög, iaf för mig. Svar av Haddock
25 november 2022
Tänk bara på att smör är oftast 80% fett och olja 100%, detta gör att 100gram smör motsvaras av ca 0,8dl olja helst något mindre enligt mig. Baket blir lätt för fett och kladdigt med för stor mängd olja- mitt tips är att ta lite mindre än vad du tror behövs. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GlutenfrittGlutenfritt helt enkeltPeppar&Salt har glutenfria recept och inspiration till alla måltider! Din egen müsliblandning med mandel och quinoapuffar kan förgylla den gråaste vintermorgon. MorotskakaKlassikerEn god morotskaka är ett måste på caféet. Baka den klassiska morotskakan själv! KladdkakorNya kladdiga kakorProva en ny kladdkaka till fikat! Eller baka nåt gott till helgen. Nu finns nya recept på kladdkakor på kladdkakor.se. Vad sägs om kladdkaka med mörk choklad? Eller en variant med mint som smak? Härligt kladdigt och läckert! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
kan man baka kladd kaka med olja??