Svar av Namn/signatur
20 februari 2013
Ja det kan man, även vanlig kaka går bra...men där finns en tendens att sockerkakan "faller in" i stället för att bli hög, iaf för mig. Svar av Haddock
25 november 2022
Tänk bara på att smör är oftast 80% fett och olja 100%, detta gör att 100gram smör motsvaras av ca 0,8dl olja helst något mindre enligt mig. Baket blir lätt för fett och kladdigt med för stor mängd olja- mitt tips är att ta lite mindre än vad du tror behövs. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FruktreceptFem om dagenPaj, sallad, soppa, smoothie. Vi äter gärna fem frukter om dagen, särskilt när de samsas i en fruktsallad! KladdkakorFika genast? Kladdkaka!Kladdkakan har vunnit svenska folkets hjärtan! Med en lätt nötbotten blir den om möjligt ännu godare. Gott och bekvämtKrämig paprika–risotto
Risotto som sakta koka samman är bekvämmat av högsta klass. Enkel att lyckas med, lätt att passa och framförallt lätt att variera. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
kan man baka kladd kaka med olja??