Kakan faller ihop!
Hur gör man för att kakan inte skall falla ihop i mitten efter den gräddats i ugnen?
- Maria
Det kan vara lite knepigt, du vill ju att kakan ska vara kladdig och inte för välbakad... Det brukar hjälpa att höja värmen något i början av gräddningen. Sedan kan du prova att förlänga tiden något, men bara lite. Börja så och lycka till! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KladdkakorNya kladdiga kakorKladdkaka är mångas favoritkaka. På kladdkakor.se finns alltid recepten du behöver. Bara att slå på ugnen! PajreceptHelgmiddagPaj passar nästan alltid bra att bjuda på. En perfekt rätt att förbereda i förväg eller att snabbt svänga ihop när det är bråtom. Variationerna är oändliga och du kan lätt göra olika sorters pajbotten, med grovt eller fint mjöl efter smak och tillfälle. Laga klassiska pajer som köttfärspaj eller en god och smakrik ostpaj. Den som vill ha omväxling lagar kikärtspaj eller brie-och salamipaj. Kanske ett nytt, läckert recept på champinjonpaj med bacon? Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|