Kladdkaka
En riktigt enkel kladdkaka - inget extra, inget borttaget - och alldeles perfekt. Du behöver
Gör så här:Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter. Smält smöret. Vispa ihop ägg, strösocker och smör. Blanda vetemjölet med kakao och vaniljsocker. Vänd ner det i äggsmeten och blanda till en jämn smet. Grädda mitt i ugnen i 175 graders ugnsvärme i mellan 15 och 20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Låt svalna och servera gärna med glass, vispad grädde och bär eller frukt. ![]() Kommentar av
Mamma Noi och Rita
21 april 2013
Den här gången blev den ännu bru!! ![]() ![]() Kommentar av
Mamma Noi och Rita
7 april 2013
Vi tyckte att kladdkakan recept var bar. Kladdkakan med. ![]() ![]() Svar av -7 april 2013
Det tyckte vi också
|
|
SHIT VA GOTT, UMÄRKT RECEPT