När passar brun farin?
När passar brunt farinsocker? Vad är skillnaden i smak och upplevelse mellan denna typ av socker och vitt strösocker?
- Di
Brun farin är en blandning av vitt socker och råsockersirap. Farin har en egen smak, lite kryddig. Ett litet stänk av lakrits? Lite bränd smak? Farin fungerar utmärkt ihop med choklad, det ger en extra smak åt många kakor, åt varm choklad. Farin ger också färg åt mat och bakverk. Det går att använda i bland annat marinader, paneringar, men framförallt i bakverk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LasagneLäcker vegomatLasagne är mångas helgfavorit. Men den behöver inte lagas med köttfärs och ostsås. Prova en vegetarisk lasagne till helgen! Glutenfria kakorGodaste kakorna utan glutenGlutenfritt är varken tråkigt eller torrt. Glutenfri nougatkaka slår de flesta i samma klass. DressingSalladens bästa vänMed dressing kan du förvandla den enklaste isbergssallad till en smakupplevelse. Några få ingredienser räcker för att vispa ihop exempelvis en dressing med vitlökssting. Om du föredrar krämig yoghurt framför olja och vinäger kanske en dressing med dijonsenap och citron i fransk stil är något för dig. Klassiska smaker eller nya kombinationer? Prova dig fram och hitta din favorit! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|