Kan man frysa kladdkaka?

Kan man frysa kladdkaka?

- m.m

Ja, det går ofta mycket bra att frysa kladdkaka. Ytan kan bli lite blöt om du tinar den snabbt, men packa in den väl i frysen så brukar det gå fint.



Recept och foto: Peppar och salt, Magnus Carlstedt






Morotskaka

Modern klassiker står sig på kakfatet

Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.

Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!

 morotskaka.com

Kärleksfulla brownies

Fira kärleken med choklad!

Den 14:e februari firar vi alla hjärtans dag, så kom ihåg att choklad och kärlek går hand i hand. Brownies med honung för garanterat fram budskapet!

browniesrecept.se

Julkakor i långpanna

Julkakor till alla

Dela julsmakerna med fler - baka julig äppelkaka i långpanna!

julkakor.se


Scones

Fika om 15 minuter

Lyxigt nybakat på några minuter? Scones är alltid rätt svar!

Scones är ett lätt sätt att snabbt ordna nybakat. När du får oväntade gäster, som söndagsfrukost eller till mellanmål en vardag. Bröden är enkla att variera och smaksätta om du tröttnat på klassiska scones. Gör chokladscones, morotscones, ostscones eller matiga scones med fetaost! Kanske en plåt mjuka och söta vaniljscones till fikat?

 scones.se